När man för en gångs skull känner sig snyggast i världen


svårt att vara seriös dock.. som vanligt med andra ord

I am no superman

Was it worth it after all?

Min sponana reaktion är att peka fuck you och ge upp. Lägga mig under täcket och dö typ.
Men när man går mot tåget och allt känns som förut, man vill inte släppa taget, men gör det, och längtar tills imorgon, då kan man ju inte dö? allt blir nog bra, det behöver bara lugna ner sig lite nu. Jag blev så sårad.

Nu har jag i alla fall lagt alla kort på bordet; jag mår inte helt toppen just nu. Vad han gör med den vetskapen är upp till honom, hoppas att det blir bra.


say no more

"det är som cows in space fast monkeys in the air"

träningsmotivation

idag har jag kört löpningskompleterande styrketräning och känner av vader och rygg, imorgon blir det morgonlöpning och armpass på gymmet på kvällen - motivationen är tillbaka och jag klappar mig själv på ryggen som var klok nogatt inse att jag inte var tillräckligt frisk idag för att springa, men imorgon så!

För övrigt är skolan seg som in i helvete och jag missar en grov sovmorgon på onsdag pga. jävla nationella i Engelska - kill! Men torsdag ska jag träffa baby och på fredag är jag ledig och ska även då hänga med (och förhoppningsvis sova med) världens coolaste kille så jag antar att jag inte har så mycket att klaga på? :)


saknar hästen (hittar INTE bilden utan blurr framför mitt ansikte, var kan den vara? aja, hästen är ju det fina ändå)

Fyndigt

Skins är så jävla bra, helt fast. Dock inte lika bra som true blood, men i väntan på säsong 3 blir det 4 säsonger av skins.

Effy är ju bra jävla snygg, undra hur gammal hon kan vara? *kollar* opa, 92:a!


funderar på..

.. att springa topploppet 2 okt?
.. när nya fitness magazine kommer ut? inhadlat!

gaanska jävla bra


right here

Jag ligger och kollar efter löparjackor, jag gillar adidas mest, men Nike hade en snygg, vad gör man då? i-landsproblem!
Jag ska snart gå upp och tvätta håret och sedan göra pankakor och städa undan i köket (nu börjar jag bli såpass frisk att mamma ställer diskmaskinskravet på mig).
Ni ska se min näsa, den flagnar minst sagt. haha.

I think I love you

Det enda positiva med att vara sjuk är att jag slipper helvetesskolan. Dock missar jag ju fika med Maria, men det är inte mycket att göra åt saken.

Igår mådde jag riktigt jävla dåligt, typ efter middagen så darrade jag och frös, höll på att svimma i köket när jag skulle hämta näsdukar. Sen la jag mig i sängen och när jag skulle vända mig om högg det till i axeln och jag skrek bara rakt ut, helvete vad ont det gjorde! haha mamma och pappa kom springande och trodde väl jag var döende eller något:)

Idag mår jag iaf bättre, men lär ju vara hemma imorgon också, känns liksom inte värt o gå dit halvsjuk. Mår dåligt när jag är där ändå.

gränslöst


Det finns ingenting som är större än det här. Enormt och Gränslöst.
Jag är sjuk, igen. Snorar, nyser, hostar, har ont i öra och hals, är svimfärdig. Vad är felet med mitt immunförsvar? det är synd om mig.

lägesrapport 13:13

jag är fetirriterad på allt. Nej, sajk.
Fia är för lat för att ta buss från danderyd t skolan, sl.se är sega med uppdatering, pojkvännen vill kolla på fotboll istället för film, jag är sugen på godis och jag vill sluta nu.
50 minuter kvar på datorkunskapen, sedan 1,5 h italienska - men då ska vi kolla på film, helt okej. sen är det slut, och jag hoppas att tågen gåår ända till staden då! för då ska jag träffa bebis..

skoltrött

rubriken säger allt, sitter på en sjukt tråkig geografilektion, vi ska skriva en text om fördomar. Jag orkar inte och skiter högaktningsfullt i det hela - värdelöst.

Slutar om lite drygt två timmar, då ska jag äta gröt, anar inte hur hungrig jag är?? sen äre styrelsemöte, great.
Imorgon är det fredag, ska slacka igenom skoldagen och sen sova hos baby. najs.

snacka om meningslöst inlägg, men man måste ju göra någonting för att få den jävla tiden att gå. snart är det sista lektionen, så jävla najs o kunna ta med alla grejor o bah "snart kan jag dra hem" skolan suger. punkt.

lägesrapport

jag har svenska, googlar Gerard Butler - lite kul ska man ju ha.

jamen nu får det väl ändå vara nog?

Har du inte varit borta länge nog nu?

det där med att tänka positivt..

imorgon börjar skolan, bajs imorgon kommer älskling hem, can't wait

leaving


Nu befinner sig sveriges bästa fotbollsspelare aka min pojkvän i Holland.
Jag har tröstshoppat underkläder och nu känns det fan lugnt, tre hela dagar kvar, det klarar jag, nu gör vi ingen big deal av det här liksom. Imorgon ska jag shoppa ännu mer underkläder och träna galet, skönt.

oh, I would give just anything


utan dig är jag inte hel. En sorg som aldrig kommer ta slut.

Träningsfilosofier och morgondag


det blir bara bilder på dini numera, ja tack!
Förmiddagen idag tillbringades på klubben, i slasket, men har man bestämt att man ska träna så har man! Jag fick förutom lillasyster o dennes kompis, med mig älsklingen då hans match blev intställd (vadå? varför? snö? var?)
Jag tränade in princip bara rutan. Det var nog tur att jag hade med mig Marco, min personliga rutflyttare och idéspruta, det var han som kom fram till det som fick rutantänket att lossna på lillkillen - förutom det bjöd han mig på mat och är bara världens underbaraste klippa till Pojkvän!

Jag tackar för pengarna jag fick i påsk, för imorgon blir det Skärholmen Centrum imorgon tillsammans med Marco och Isa, sen luncha hos farmor och farfar, underbart. Jag har inte shoppat på år och dagar (lögn), och god mat sitter aldrig fel. Inte några nya skjortor heller. Eller ringar. Eller linnen.
På kvällen däremot, scary shit, ska jag prata inför BKs nya styrelse om vår (sthlm HU) verksamhet, så det ska jag nog sätta mig o förbereda lite mer genomgående nu.

en väldigt väldigt fin en


Michelle skickade massa gamla, vackra bilder, det gillar vi. Massa minnen och sjukt mycket känslor kommer med dem. Den vackra spökdamen, gamla tider. Jag vill verkligen ha en weimaraner nu, en liten tik, lätt och jaktglad. Jag vill ha jägarlicens och senare en vallhund av ännu icke-bestämd ras, tervflicka eller mallepojke? vi får se. Allt jag vet är att det så snart det går och dyker upp en vettig kull blir en liten silverflicka här hemma.

förhoppningar och regnbågar

Jag är glad nu. igår var jag ensam hemma, febrig och jätterädd. Ingen svarade i telefon eller på sms heller, så jag satt med min dator o darrade. Illa!

Idag har jag fått pengar (enda bra saken med töntiga familjehögtider). Imorgon hoppas jag att det blir till att titta på freestyleSM på förmiddagen (hänger lite på min fina pojkvän - hej fjäsk!) sen ska jag o baby på bio på kvällen, sen sova i haninge och på måndag träning på klubben. Tagga!


beboo<3

RSS 2.0