Lycklig

2 dagar kvar i skolan.
kanske en helt underbar fotbollsroadtrip med världens underbaraste och finaste Marco.
lydnadsklass II den officiella debuten om en vecka och två dagar lite drygt.
Jag stod emot godiset idag (men inte latheten)

och bara för att jag tittar på skins langar jag en bild på underbara maxxie :)

I can cut you into pieces

mån-tis, skola.
mån, skola.

sen, aldrig med täby enskilda.
skönt.

If you take your love away from me (I'll go crazy) I'll go insane


en gamman älsklingslåt som jag glömt bort, men återfunnit.
Den går på repeat när jag kramar kudden, gråter och funderar på om jag är glad eller ledsen.

det kanske blir bra nu? jag hoppas..

countdown

Lördag om två dygn.
Jag saknar dig.

pallaaa,
en student ska firas, utemiddag och daimtårta och maybe some party?
sen blir det lördag, vi tar lördagen när den kommer. jag längtar inte längre.

Jag älskar dig



Nu har jag gjort ngt dumt igen..

... Men så länge man njuter för stunden, aight? ;)

edit:
torsdag. tråkigt. tomt. tyst i mobilen.
Jag går ut och umgås med solnakillarna vid vattnet, bada?

Duktig hund!

Maxi är så jävla underbar att jobba med nu, han tycker att det är roligt och han är duktig, mycket duktig.
Jag och Maj var o tränade på Haninge BK igår, riktigt mysig klubb, nästan så jag önskar att jag bodde närmare så jag kunde hänga där ofta, ofta!

Maxi var superduktig, jag måste nöta vänstersvängar dock, för jag svänger lite hajpan, men Max gör sitt yttersta, hela tiden, för mig. Så himla fin, så nu ska jag nöta och ge honom bättre förutsättningar i de där jävla svängarna, jag trasslar ju in benen haha!! Han går tvåan otroligt fint, rutan går bättre o bättre och apporteringen ska vi nog få stil på inom en snar framtid! :)

åh, jag längtar till tävlingen den 10 :D

btw, så bestämde jag mig just för att det ska vara varmt i helgen så jag kan leka tävlingsarrangör i jeansshorts!

Jag har världens bästa pojkvän

Rubriken stämmer och jag är världens lyckligaste tjej.

Nu är jag och lillskiten anmälda till lydnadsklass II officiellt på Haninge BK den 10/6 och satan i gatan vad roligt det ska bli. Vi har drygt tre veckor på oss att träna lite då, och det blir väl främst rutan och apporteringen som ska lekas lite mer :)

Jag är helt jävla slut och har jättemycket för mig, som borde göras etc. Så jag ska nog gå och lägga mig nu, snart..

Tagga

Det sket sig lite igår - men nu är jag på bra humör igen. Matteprovet imorse gick bra, jag var påväg att ge upp, sen kastade jag en blick på formelbladet och poletten trillade ner, det var så jääva bra! Hahah, alla hatade mig när alla svarade dåligt på hur det gick medan jag skrev aweeesome, haha, ingen som förstår mig när fija inte är här. Eller jo, nu är Maria här, då är det också skojigt :)

Imorgon är det tävling, uscha, läskigt men satan va roligt! är Jättespänd, glädjen grumlades igår och jag tänkte stryka mig, men sen bestämde jag mig för att det är roligt att tävla ändå - så det så. dessutom bara tre stycken i klassen, så om gud tycker om mig det minsta får Maxi ligga på kanten! amen!

edit: JAG FICK SOMMARJOBB AV KOMMUNEN, AWEEESOOOOOMEEEE!
jag ska äta choklad när jag kommer hem, det behövs! ;) apelsinkrokant!!!


f*n!

Här sitter jag med muskelbristning i låret.. vad ska man göra istället för att springa då? Tvätta och platta håret, plugga och ringa domare.. låter som en smart, om än tråkig, plan.

vi kör lite Timo på det - Marco gillar honom innerst inne

edit: kan rapportera att mangum MINT är kickass, sjukt god. Och att jag saknar min pojkvän.

Home again

Nu är jag hemma, första gången på hela helgen känns det som. Jag ska ta te och lite foccacia med smält ost och sedan sova bums, helt slut och detta är en krävande vecka:

måndag: skola, intervallträning
tisdag: skola, plugga galet
onsdag: nationella prov, snacka på vårmötet på klubben
torsdag: tävling lkl II, tävlingsmöte

gah... sova!

regnig, men mysig, fika och träning på klubben


så här trött blir man när man gjort sin förare väldigt stolt när man listat ut vad rutan innebär!

Ja, idag var det då inbokat i kalendern "fika och träningskväll på klubben" och det var runt tio stycken som hade anmält sig på olika sätt - men vi blev "bara" åtta stycken, det var mycket trevligt och det var speciellt en tjej där, med en blandig schäfer mini-aussie (som såg precis ut som en schäfen i miniformat, asball!) som jag definitivt ska dra med på träningar, riktigt trevlig och engagerad! Och den enorma mängden fika lyckades vi trycka i oss i alla fall! Mycket trevligt, fast både hundar och förare var blöta, leriga och frusna när vi tog oss in i stugan för en extra fika och uppvärmning innan vi drog oss hemåt.

Jag och Elisabeth höll i det hela, med hjälp av Anna, som kom lite senare. Sen skjutsade Elisabeth mig till Haninge så jag kunde lämna Max, och sedan tillbaka. Vilken ängel!!♥

Nu känns det bättre inför torsdagen, dock är platsliggningen ett osäkert kort och apporteringen kommer nog inte fungera då ingångarna är väldans läskiga enligt lillskiten!

Garva högt


fan vad kär jag är, saknar dig och vill ha söndag nununu

*ta det lugnt Alba, ta det luuugnt*

Fyfan vad irriterad jag är. ÅHHH - jag trodde att vi inte hade det såhär längre? gah!!

Idag har varit en mäkta rolig dag (föruom att jag blev så lack) men haha, helt sjukt "christers Himmelfärd" och andra helt sjukt roliga saker, asså tacka gud för att fia går i min klass!

Ikväll: promenad med Trazzlan och Hanna
Imorgon: träning, skola utan fia (hon ska på darinkonsert, mitt på dagen, värt va? värt? nej!)
Lördag: hundträning all day long och antagligen spåra på kvällen
Söndag: Träffa Marco

snacka om totaltorr uppdatering!

så jävla bra

Det var jävligt tungt idag, hela dagen fick mig att vilja bryta mitt SIMkort i fyratusen bitar, klippa av mitt äckligt korta hår så det bara blev snagg kvar och skära bort det jävla äckel-fettet på magen. Jag var trött, ensam och frustrerad. I skolan hann jag både bli arg och sårad och jag var helt otaggad på att springa när jag kom hem. Eller det vara snarare "jävla idiot, tror du jag springer eller".

Men när jag kom hem drog jag på mig träningskläderna o gav mig ut, och det gick lättare än förra gången och blev roligt efter ungefär halva sträckan - och jag förbättrade min tid med några minuter.
Sen gick jag till solna c för att möta upp helena och få kanslinycklarna - utskick på g. Mina ben är lite darriga nu, men nu vill jag träna mer - meer! NU! Men nej, ingen träning förrän styrkepasset imorgon - vilar jag inte blir jag galen.

snygg, stark och bara så jävla bra!

stillsamt lägger sig sorgen - jag är så jävla tacksam

På en asfaltsplan i Jordbro insåg jag att jag borde vara tacksam. Nu är jag trött, glad, lite sorgsen, öm, kär och med läppar som minns kyssarna som varit.

Ikväll ska jag äta en enorm muffin (dom är så jävla goda - mästerverk by me) och läsa en bok, slappa galet och bara vara nöjd. Imorgon har jag en hel dag att bara vara på och sedan börjar helvetet med veckan på måndag. Så glad att jag valt att hoppa av!:)

Jag har en plan, det är fan nog med fläskande nu (muffinsen ikväll gills inte okej, jag är värd den!) och nu är det beach 2010 ftw, trött på att känna mig missnöjd och inte göra någonting, nog med sådant!:)

RSS 2.0