se upp för tåg



känner mig lite överkörd för tillfället, trött och utryckt på bredden (tjock alltså för er som är lite trögtänktare-mer trögtänkta eller vad det nu kan tänkas heta).

direkt när jag kom hem tog jag på mig pojkvännens fotbollsfleece (som han hävdar att han vill ha tillbaka, och jag hävdar att den är min nu haha) och somnade. Det är så mycket nu att jag kommer dö snart, jag har precis lagat mat, och när den är uppäten blir det skriva uppsats och mejla styrelsen. Ischa.

Can you get it up, are you big enough

det enda rihanna duger till är någon cool blogg-rubrik då och då. Pensionera tanten någon, snälla? haha.

Det var inte alls det jag skulle skriva nu, haha. Jag skulle skriva att jag har varit så jävla effektiv och duktig idag, hunnit med massor. Men i skolan har jag väl inte presterat sådär super kanske, som vanligt i och för sig. Jag skrev ju ett provisoriskt svenskaarbete på lunchen för att ha någonting med mig till lektionen, ska lägga till lite kanske innan jag lämnar in det på torsdag ;)

Ikväll blir det gymmet med Hanna, vilket betyder grym träningsvärk i armarna och magen imorgon, helvete va roligt. haha

Marco rapporterar att lillskiten bär apporten och jag reagerar "klass II på DM? jaaa!" rutan och apporten kvar. tom den 13 maj är DM, så en och en halv månad. Det kan gå, och går det inte så går det inte :) det är dags att dra igång med träningen ordentligt i alla fall, det är en sak som är säker!:)


jag har visst gjort läxan`?

haha, nu har jag gjort svenskaarbetet, på rasten. Svenskan börjar om en kvart, haha lyckokast. hej jag tar skolan på allvar liksom ;)
den här veckan kommer bli jävligt stressig, men det ska nog gå, torsdagen kommer mest bli rolig och jag har sovmorgon alla dagar förutom idag, så det är soft ändå, men mycket o göra i alla fall.


löpning 2010

yesman, nu blir det löpning igen, Årets första tur idag. Antagligen lite för tidigt, min ansträngningsastma sa ifrån, men det blev i alla fall cirkus en halvtimmes intensiv löpning. Det duger som första gång!
Nästa vecka 2 löppass, 2 gympass. Funderar på att dra till gymmet senare ikväll också. Taggad på det här nu.

Imorgon är det distriktets årsmöte, sedan ska jag käka middag med Fia och sen ska vi hänga hela kvällen tydligen hahaha, läskigt, jag ska titta på darin, överlever jag? det är frågan. Lördag lär ju bli grym i alla fall!
Sen söndag ska jag väl träffa Marco antar jag,

hej jag vill ha sommar o snygga biceps nu :)

the best

haha. hon som har slutat kolla på fotboll grät när kungen gjorde mål i förrgår, awesome. Man kan inte sluta älska mannen, han är besta hesten! :D♥


jag har sällan...

... garvat så mycket som idag.
Jag o fia haffade kondomer, kom fram till massa smart, typ "pirre virre". Sen kastade vi iPhonen emellan oss, fan vad den tål smällar (det roliga är att fia är uppriktigt förvånad över varför den beter sig kontigt ibland, typ blinkar)!

sen på klassrådet frågar marika om vi har ngt tills imorgon o jag o fia bah i kör "muntligt italienskaprov" o hon bah "tack piff o puff" asgarv - fast det bästa är att vi ngra minuter senare, när Moa-Li undrar vad hon ska klä ut sig till som börjar på K (studentskivaa), skriker "karamellkungen" i kör... Piff o Puff vare ja...

jag kommer sakna fia fett mkt när jag byter gymnasium asså.. :/

edit:
jag måste få klaga lite, jag kan inte lyfta armarna, inte sitta på rumpan, garvar jag eller rör mig det minsta är smärtan i magen enorm. Träningsvärk kallas det. Styrketräning, det är någon som är påväg o bli biff! ;)

Trött

Jag blir så trött på att alltid bry mig, stötta och alltid finnas där.
Och nu när jag ska börja om ettan, har det ganska tungt, blir mina sms obesvarade och kontakten obefintlig, tänk om jag behöver stöd nu?
Men jag klarar mig själv, men det vore trevligt med lite respons!

den stora frågan nu är; gymmet en halvtimme eller plugga. Jag måste plugga, men det vore skönt o ta ut sig på cykeln. Men jag ska plugga. idrott och hälsa, teori, och italienska. Prov imorgon resp. fredag. No nice.

walk these streets without you

Nu har jag hoppat av estetisk verksamhet, fått ny inlogg till gymnasieintagningen.se och det blir alltså fyra år gymnasium för mig, jag börjar om ettan till hösten. Jag läser klart ngra kurser på Täby dock, känns onödigtatt börja om med de man är nästan klar med :)

Jag kommer alltså ta studenten sist av alla 93:or jag känner, men jag kommer också fylla 18 först i min klass, awesome! Detta är ett sätt för mig att överleva, jag pluggar mitt intresse, och överlever skolan.
Jag känner mig lite övergiven - vart fan tar folk vägen när man vill prata om ngt så viktigt som min framtid?

Jag ska göra mig iordning o dra till gymmet så fort det där töntiga passet slutat där (egentligen är jag bara sur för att jag missade att det var ikväll, haha) och prata med Hanna B och det ska bli sköönt! vi har inte setts på ett tag nu :)

när jag ser den här bilden saknar jag alltid hur det var, det skulle ju vara vi fyra. Inte för att det är helt fel att vara vi tre heller, men pojkarna får ju övertaget och majoriteten av rösterna i det här förhållandet nu, det är nog snart dags o skaffa en liten spökflicka som kan vara med på våra äventyr snart!

.

jag lät fett negativ i förra inlägget, när det var meningen att det skulle vara positivt.
Jag känner mig bara så jävla pressad just nu. Men glad.

så länge jag andas, lever jag


Sommarkväll, det är helt klart sommarlov, jag ligger i jeansshorts och pojkvänsshorta i älsklingens famn i gräset och känner mig oslagbart fin, luktar sex, dricker cola light och lyssnar på älsklingens dunka dunka i högtalare och är tysta, kramas och säger inte ett ord. Jag lyckades just definera lyckan.

Jag är trött på skolan nu, nu får det vara nog, nu orkar jag inte mer. Jag är trött på att inte känna mig fin nu. Jag är trött på att aldrig ha något att ta på mig, jag är trött på att alltid ha begränsad tid med baby (tänk dig å ligga någonstans på landet, en hel dag i gräset, o bara vara?) jag är trött på att ha kort hår och bleka ben.

Det är dags att göra någonting åt det, första kontakten med djurgymnasiet är tagen, jag ska börja träna mer regelbundet nu, jag har beställt två pojkvänsskjortor från H&M, Jag intalar mig att baby älskar mig mer om vi inte ses så ofta, jag tar hand om mitt hår och tänker positivt. Jag börjar nu.

Hej sommaren -10, du är mer än välkommen, nu!

1. frankrike/barcelona 08 2. jag älskar dig 3. drömhåret, fast fel färg, vad tycker vi om blondiner i det här huset?

Green is Not a Color

Om en timme ska jag tillbaka till skolan, samtal. Jag har fått VG+ på matten som jag trodde att jag totalfailade. Har en beställning på H&M Herr (till mig, tro inget annat, skjortor ftw!) som väntar på att bli bekräftad (ska fråga mamma först bara) och jag har tre timmar gym inplanerat imorgon, helvete va trött jag kommer vara sen.

Jag hoppas verkligen att jag får provrida den där medryttarhästen jag sökte igår, för den verkar perfekt. Underbart o börja rida igen, jag saknar det faktiskt, har jag insett.

den här veckan blir nog bra, på lördag är det distriktets årsmöte och jag har ingenting annat planerat, förutom massa timmar på gymmet då♥

det är en gåta för mig hur du lyckas hålla ditt huvud så högt när alla slår dig i ansiktet

jag vägrar att vädra mitt rum, det luktar sean paul/pink sugar/svett/sex/kärlek/slagsmål
jag är lycklig, hoppas på positiva besked om min framtid, längtar efter mina pengar och efter våren, sommaren.
jag har börjat söka medryttarhäst igen, och jag ska sätta igång med hundträningen.

Jag saknar det som gör mig hel



Jag saknar att träna och tävla med hund. Det blir ju aldrig längre, Marco har så mycket för sig så när jag väl är med honom vill jag inte bara vara med hans hund, utan vara med honom. Men hundträningen är en så jävla stor del av mig, det är så jobbigt att inte hålla på med det.

Men i vår blir det till att sätta igång ordentligt, tvåan ska tävlas och freestylen ska tas tag i och fan va roligt det ska bli, jag längtar en massa!

jag har säkert en fördjävlig hjärnskakning nu; ramlade in i duschkaklet igår och dunkade bakhuvudet i ett trappsteg idag. Jag är yr och illamående, check! hjärnskakning som jag hade halva åttan, grov frånvara pga. det.. trodde jag var försiktigare med o slänga in skallen i hårda saker nuförtiden, men tydligen inte.

k a o s stavas det

opa, kaos hemma. kaos i mitt huvudet. eller nej, tomt i mitt huvud, eller nej borde-gymma-eller-okej-jag-går-på-promenad-ist-men-vem-ska-jag-gå-med? snart kommer isa hem, och då bryter det ut.

fredag i alla fall. Det är underbart, imorgon ska jag bara hänga med Marco här hemma, vi kanske hittar på ngt (ehhh? vi ska gå promenad!) och på söndag måste jag gymma och skriva på papper för klubben (hej jag är ordförande, coolt!)

så jävla seg dag idag, totalt värdelös. projektarbetesdag, värdelöst. som sagt.
jag saknar Dinisen, så jävla mycket..

dagens

vi börjar morgonen med att ramla i dushen och slå hvudet.
en utskällning ang sommarjobb och hål i jeansen.

nu ska jag till jordbro om en timme.

önskelista

långt hår. lycklig familj. prinsesstårta med en skrattande pojkvän. långt hår. vår. solbränna. långt hår.

snetändning

det är fucking kaos hemma.
ingen berättar varför dock.

*klick*

Jag var i skolan hela dagen. Jag har gymmat. Jag har lagat mat åt lillasyster.
Och nu ska jag dricka te och plugga matte - jag har prov imorgon och vill klara det, g-delen gick inte bra.

ta dig i kragen för fan

jag måste fan ta mig i kragen nu.
Du ska gå till skolan alba, Du ska, varje dag, så länge du inte är jävligt sjuk!!

och ikväll måste jag sparka mig själv i baken o gå t gymmet, få in den rutinen igen också.

jag just nu:
slö
slö
lat
trögtänkt
trött

typ så.


Magnum double

Magnum double är tillbaka! ja för fan, äntligen en riktig sommar igen (ingen sommar utan double!)
och ja, jag har ätit två double mini idag, det enda jag ätit, hihi, gott!

don't ask, It's my generation

FLIPPAT MYCKET INSPIRATION, VARFÖR HAR JAG INTE PENGAR? SHOPPA!

skinny-jeans, enorma ringar, flätade armband, nitar, converse, leggins med flippade mönster, stora hoodies, massa mössor, nagellack i alla regnbågens färger, armekavaj, high heels, örhängen, pojkvän-jeans-shorts, traschade jeans (eller trascha själv, projekt med rakblad och sandpapper kanske?) t-shirts med rockiga/häftiga tryck

The best you ever had is just a memory and those dreams



"2007-10-28
Han. Var. Snygg. Haha, skojar inte. Het. Värsta nacken - ofta man lägger märke till nacken? En sådan man vill stryka med fingrarna över, pilla på. Han såg lite farlig ut, bad boy, player säkert. Men fett gullig, rolig, lång som fan o snygg. Haha, helvette, jag tror jag gillar han. Jag känner honom inte ens? Typiskt mig. Oh helvette va nervös jag vart, och gjorde bort mig bigtime flera ggr.

Oh han sa "vi ses igen, kanske" kanske? idiot. player!
Jag ska kyssa honom, tidigt nyårslöfte okej?"

okej, i'ts not funny anymore - where is the black guy?

tack fia!


there is no TV and no black guy, solution; the black guy stole the TV!

Jag vill ha en jävla framtid med dig

Aldrig varit så kluven i hela mitt liv faktiskt. Knäppt, Hoppas jag får rätsida på hela världen imorgon - när jag kan snacka med honom som vänder upp-och-ner på mitt liv, skakar det i en shaker och gör det svårt att andas.
Idag ska jag till skolan, jo Tja att jag kommer göra minsta lilla när jag väl är där..?
Engelskan kommer jag försent till (för jag sitter ju här), lunch, matten sitter jag med mp3n i öronen och försöker koncentrera mig, på datorkunskapen kommer Fia, och jag kommer få göra mitt prov, som jag inte kan ett skit av, IG-helt seriöst, jag säger inte bara så, det är ett IG helt klart, vet inte ens vad det handlar om vafan:)

Okej, jag har fett mycket att klaga på och längtar tills ikväll då jag ska proppa i mig chips tills jag spyr.
Ha en bra jävla fredag.

edit
: okej jag erkänner, jag är bara förjävla kär och sårad.

you hurt me

helt klart en del frågor jag måste ha svar på och en del löften jag måste få innan jag vet om vi kan fortsätta såhär. för som det ser ut nu pallar jag fan inte en dag till.

out of my head, out of my bed



chris brown - I love you



Den här låten är den som pumpar när jag snott pappas högtalare och kopplat ihop med datorn och ligger och undrar vad som blivit fel mellan oss?
Chris Brown kommer fan aldrig göra något dåligt. Grafitti är så jävla klockrent, varenda låt är fan grym. Och den här flippade början på låten kan Nästan mäta sig med början på shots ;)

I think he might be the one

jag saknar min baby, och stillar det med gröt (mitt nya beroende) och massa avsnitt av true blood som är så bra att jag ryser, (:

Jag är hemma imorgon också, skola på torsdag alltså, orkar inte ens känna efter hur det känns. Jag ska bara slå på autopiloten och gå dit.

jag åstadkommer ingenting nu förtiden, ska försöka finna ork att gå upp ur sängen och städa min garderob imorgon. den är kaos. så kanske jag känner att jag gjort något bra, för det är inte ofta jag gör det nu för tiden. Kanske lagar middag imorgon också, får lite uppskattning från mamma o pappa när jag hjälper till.

helt avtrubbad känslomässigt, kan bara känna lite, ibland. Illa. Känns inte som att någon tar in det jag känner ändå.


tre tankar

  1. Jag är sjuk jämt, men missar aldrig ngt i skolan, eller? ignorerar jag bara skolan såpass bra nuförtiden?
  2. jag saknar min Marco jättemycket, jag tror jag är kär.
  3. sommar

yesterday wasn't a good day

igår åkte jag till Haninge bara för att bli jävligt besviken, gah, 2.5 h kommunaltrafik är ju kul liksom; nej? Men aja, vad göra? jag hittade i alla fall, lite stolt, lite stolt över att jag "kom i tid" och grejor.. fick springa till den där jävla bussen, Men det hade ju inte spelat någon roll då.. hah.

Romme var sjukt roligt i alla fall, och jag vill göra det igen! förutom att Marco är bättre än mig på att åka skidor, vilket stör mig, haha, jag vill vara bäst på allt, jämt. Speciellt inför honom, brukar inte lyckas direkt. Eller ja, vettefan om jag någonsin lyckats med det? undra om han tycker jag är bra på någonting? brukar bara bli nervös o klanta mig när han är med nämligen.. haha, däremot lyckas jag alltid bli jävligt jobbig när jag är trött, haha asså vafan, skäms.

jag är typ sjuk, typ ledsen och typ sämst. Jag är inte riktigt säker på någon av dom nämligen, haha. något jag är säker på är att jag saknar min pojkvän, behöver krama honom, pussa honom i nacken och klia honom i håret och på ryggen... gah!

när man fotar choklad, har man tråkigt.

.

jag råkade ta bort alla inlägg utom ett. hoppsan.

gränslös kärlek, ♥



♥ jag kommer aldrig kunna sätta ord på hur mycket jag tycker om dig, aldrig kunna förklara för dig hur förtvivlat jag vill ha dig nära. Du är världens bästa vän! (och pojkvän för den delen.. :)

RSS 2.0